`·.¸¸.·´´¯`··._.· vs-03-dhw `·.¸¸.·´´¯`··._.·

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

pe litru am dat 28 ron/l daca ai buget redus 3 l e de ajuns intra mai exact 3.3l si e pe maxim la 3 l mai sunt cam 2 cm pana la max (uita-te la joja penultima poza ) si coarnele de ren le-am luat de la plus aveti idee de ce electrodul de la bujii are tenta de roz ? ma asteptam sa fie negre sau maro oare am vre-o problema ?
    Last edited by user2000; 1 March 2011, 11:02.

Comment

multumesc mult , la fel

Comment

ok cum ziceti voi , dar nu stiti de unde pot sa-mi iau niste colant pentru stalpi ? vreau sa-mi iau si pentru ca sa-mi fac emblemele negre , eu am gasit pe cineva care vinde dar nu vinde mai putin de 4m si folia oracal 651 negru mat e 30 ron / m si latime 1 m

Comment

la geco la piata gasesti si la metru si ieftina

ps: gasesti folie
          Last edited by claudiu_iosip; 2 March 2011, 17:48. Reason: Automerged Doublepost
          Nu sufar de nebunie, doar savurez fiecare moment al acesteia!!

Comment

scuze pentru dublu post cred ca netu' are ceva cam asa as vrea sa fac si vreau sa va spuneti parerea si pozele nu sunt ale mele , astea le-am gasit in calculator , la praguri vreau sa pun , chiar daca se vrede din afara , pentru ca din lene , nimeni nu ridica picioarele cand se urca in masina si e plin de zgarieturi si cam asta patesc
            Attached Files

Comment

Prima poza e ok.Pentru a proteja pragurile poti pune protectii cum exista la versiunile laureat,ambition,cu dacia, atat in fata cat si in spate!
              Tinc fest !!

Comment

asa cum ti.am mai zis, eu nu as pune si stalpul din spatele usii, deoarece nu pica deloc la culoare, iar praguri, e o idee buna, cu alea originale, insa, daca vrei sa protejezi mai bine, cauta din alea originale, sunt mult mai rezistente decat cele gen stiker!
                sigpic

Comment

singura problema e ca cele originale sunt prea inguste si nici nu stiu unde gasesc

Comment

imi place acolo cu autocolant si pe usa din spate e buna ideea

Comment

glumeam si eu sper ca nu s-a suparat nimeni :| azi am facut itp-ul si am trecut cu brio m-a costat 76 lei si asigurarea pe jumate de an 126 ron apropo stie cine cum se schimba bieletele antiliu ? imi trancane rotile si cand am schimbat consumabilele am vazut ca (,) cauciucul din care sunt facute este mutilat si arata deparca mai au putin si se rup precizez ca le-am mai schimbat pe la 35.000
                      Last edited by user2000; 4 March 2011, 19:42.

Comment

Mie mi se pare o porcarie sa pui pe usa din spate.
                        Sunt doua motive: 1. nu ai geam in continuarea celui din spate
                        2. nu are continuitate.
                        sigpic

Comment

de acord , varianta aia a cazut ....

Comment

Ar fi misto sa o colantezi la usa din spate, si sa-i dai o forma rotunjita, gen passat :P
                            Tinc fest !!

Comment

nici nu m-am apucat de una ca imi trece alta prin cap :| am gasit pe net niste plasa din aia de aluminiu neagra ca sa-mi pun la grila , dar problema e cu ce o lipesc ca sa tina bine ?

aaaaaaa ...... si era sa uit stie cineva cum se schimba bieletele antiruliu ?
                              Last edited by user2000; 6 March 2011, 15:20. Reason: Automerged Doublepost

Comment

vine vara si imi trebuie jante de dimensiuni stoc (ca sa folosesc gumele ) sau imi iau SH ce-mi recomandati din urmatoarele jante cu 290/buc sau imi iau mega drive dar nu mai stiu la ce pret dar e pe undeva la 250ron
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google